Sunday, 4 September 2011

hari ni ermy datang raya rumah saya.. :D

wow bst hari ni!! hari ni keluar dgn ermy!! tadi mulamula pergi teman ermy beli tiket bas dia.. hari isnin dia dah nak balik.. hehe lepas tu pergi mega jalanjalan.. hehehe balikm dari mega ermy dtg rumah saya!! wow best! masa saya tulis ni ermy ada sebelah saya :D kbye

Saturday, 3 September 2011

hari ni keluar dgn dia :)

hey hari ni aku keluar dgn my kesayangan ERMY AMIRAH & my sis ATIKAH AMRAN wah best gila say!! pergi beraya kat rumah KAK LONG kat paya besar,, lepas tu kitorang pergi tc makan mc'd makan burger GCB best sgt!! lepass lepak tc kitorang pergi rumah ermy pula!! wah dpat duit raya RM15.. thanks sayang sebab kasi duit raya.. :) lepas tu kitorang jalan kat ECM teman my kesayangan ermy and my sis atikah beli barang sikit.. hehe best jalan dgn korang!! walaupun penat tapi adik tetap gembira!! to my sis: thanks dah kasi adik tumpang kereta akak. :)

Friday, 2 September 2011

gembira

gembira sayss dia dah ada dalam hidup aku!! yey yey!! hehe aku sayang dia wey!! aku sayang dia sangatsangat!! sayang ermy!! cinta ermy! :) iloveyou baby!! baby janji buat hubby bahagia.. :D