Monday, 2 January 2012

perubahan :)

hehe assalamualaikum semua.. sempena tahun 2012 ni kan, izwan nak berubah menjadi seorang yg lebih kuat imannya.. insyaallah izwan akan jage solat 5 waktu tu supaya sentiasa penuh :) hehe izwan ade banyak masalah sekarang.. hurmm biaselahkan.. tuhan nak uji izwan.. tp takpe, izwan belajar erti sabar dalam hidup.. :) izwan terus bersabar dan bersabar.. sabar kan separuh daripada iman.. dapat tambah la pahala izwan ni :) anyway, izwan dah form 4tahun ni.. wow :O aiyo,, hehe kene belajar lebih sikit ni nanti kang form 5 ketinggalan la pulak.. hehe.. form 5 dah spm.. hadoi.. fuiyoo exam besar tu.. tp tak ape.. izwan cuba buat.. :) tu jela entry kali ni.. mintak maaf sebab tak selalu update.. :) tak ade masa sangat.. assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia. :)

Friday, 16 December 2011

Sunday, 4 September 2011

hari ni ermy datang raya rumah saya.. :D

wow bst hari ni!! hari ni keluar dgn ermy!! tadi mulamula pergi teman ermy beli tiket bas dia.. hari isnin dia dah nak balik.. hehe lepas tu pergi mega jalanjalan.. hehehe balikm dari mega ermy dtg rumah saya!! wow best! masa saya tulis ni ermy ada sebelah saya :D kbye

Saturday, 3 September 2011

hari ni keluar dgn dia :)

hey hari ni aku keluar dgn my kesayangan ERMY AMIRAH & my sis ATIKAH AMRAN wah best gila say!! pergi beraya kat rumah KAK LONG kat paya besar,, lepas tu kitorang pergi tc makan mc'd makan burger GCB best sgt!! lepass lepak tc kitorang pergi rumah ermy pula!! wah dpat duit raya RM15.. thanks sayang sebab kasi duit raya.. :) lepas tu kitorang jalan kat ECM teman my kesayangan ermy and my sis atikah beli barang sikit.. hehe best jalan dgn korang!! walaupun penat tapi adik tetap gembira!! to my sis: thanks dah kasi adik tumpang kereta akak. :)

Friday, 2 September 2011

gembira

gembira sayss dia dah ada dalam hidup aku!! yey yey!! hehe aku sayang dia wey!! aku sayang dia sangatsangat!! sayang ermy!! cinta ermy! :) iloveyou baby!! baby janji buat hubby bahagia.. :D

Wednesday, 3 August 2011

pujaan hati :)

hey pujaan hati apa khabarmu? ku harap kau baik-baik saja..
pujaan hati andai kau tahu ku sangat mencintai dirimu..
hey pujaan hati setiap malam aku berdoa kepada sang tuhan..
berharap cintaku jadi kenyataan.. agar ku tenang meniti kehidupan..
hey pujaan hati.. pujaan hati.. pujaan hati.. pujaan hatiii...
mengapa kau tak membalas cintaku?
mengapa engkau abaikan rasaku?
ataukah mungkin hatimu membeku.. hingga kau tak pernah pedulikan aku..
cobalah mengerti keadaan aku,, dan cobalah fahami keinginanku..
ku ingin kau menjadi milikku.. lengkapi jalan cerita hidupku..
hey pujaan hati.. pujaan hati.. :) lagu ni buat aku teringat kat dia!!