Saturday, 3 September 2011

hari ni keluar dgn dia :)

hey hari ni aku keluar dgn my kesayangan ERMY AMIRAH & my sis ATIKAH AMRAN wah best gila say!! pergi beraya kat rumah KAK LONG kat paya besar,, lepas tu kitorang pergi tc makan mc'd makan burger GCB best sgt!! lepass lepak tc kitorang pergi rumah ermy pula!! wah dpat duit raya RM15.. thanks sayang sebab kasi duit raya.. :) lepas tu kitorang jalan kat ECM teman my kesayangan ermy and my sis atikah beli barang sikit.. hehe best jalan dgn korang!! walaupun penat tapi adik tetap gembira!! to my sis: thanks dah kasi adik tumpang kereta akak. :)

No comments:

Post a Comment