Sunday, 31 July 2011

ramadhan saye tak gembira tanpa dy.. :'(

hurm kini ramadhan aku xseronok tanpa dy di sisi aku.. hurmm aku impikan nak bukak puase dgn dy tahun ni.. tp xtahu lah.. aku mgkin xdapat peluang tu kut.. hurm yelah kan.. dy kan dah pergi dari aku.. tp kalau aku dapt peluang tu aku lah yg paling bertuah dalam hidup.. aku xpernah rase bukak puase dgn awek.. hurm nak gak try sekali.. nak bukak puase dgn kachip2 aku? hurm mgkin dyorang semua busy.. nak buat mcm mane?? hurmm so aku bersabar jela.. mungkin ini ujian bagi aku yg lemah ni.. tp xpe aku kuatkan kesabaran aku.. kakak aku pernah cakap kat aku.. bersabar ni byk hasilnye.. dy pun pernah kene mcm aku jugak.. so kalau dia boleh bersabar xkan aku x boleh kan?? yes aku kene kuatkan iman aku.. thanks for kakak2 aku yg dah banyak bg nasihat, semangat n support aku selame ni.. adik sayang korang lah.. hurm yg penting aku bersabar je sekarang.. mungkin suatu hari nanti dia akan dtg dalam hidup aku semula kan.. mane lah tahu hikmah bulan puasa yg mulia ni.. hurm sekarang aku cume menunggu, menunggu dan terus menunggu sampai dy dtg balik kepada aku.. aku nak dy tahu yg aku sayang dy sgt2! aku cinta dy sgt2!! susah nak dpt perempuan mcm dy woo!! dy yg terbaik bg aku!! dy je lah yg dpt buat aku happy.. so aku tekad nak rujuk semula dgn dy (eh2 mcm bercerai pulak nak rujuk2 ni.. hehe pergi mahkamah ke??) ish dah lah merapu.. ha so selamat berpuasa kepada dy yg aku sayang iaitu ermy amirah n selamat berpuase kepada kakak2 aku n selamat berpuase kepada kachip2 aku yg tersayang.. sayang korang sume meyh!! hope korang happy sokmo lah.. peace no war!! thanks.. :)

Thursday, 28 July 2011

awak sorang je dalam hati..

awak! awak! awak sorang je ade dalam hati saye.. saye nak awak sorang je.. saye xnak org lain.. saye tetap tunggu awk sampai bile2.. saye x boleh terime awak buat mcm ni.. hurmm awk mainkan perasaan saye.. awk hancurkan hati saye.. awak xpernah faham saye.. walaupun awk jauh saye tetap tunggu awak selamenye.. hidup saye sekakrang dah xsempurna tanpa awak.. dulu awak yg ceriakan saye.. dulu awak yg buat saye ketawe. sekarang dah xad org buat sume tu untuk saye.. hurmm kenape jd mcm ni.. saye xfaham la.. saye cinta awk sgt2.. saye sayang awk sgt2.. tp.. awk dah pergi tinggalkan saye.. saye xboleh terima.. hurmm saye akan jage awk sampai saye mati.. awak jgn menyesal ye.. jgn cari saye kalau saye mati.. jgn tangisi kematian saye.. ape yg saye tahu sekarang.. saye tunggu awak selamenye hingga nyawa saye yg terakhir.. saat bahagia saye bersame awk ketika awk bg saye hadiah tu.. saye terharu sgt.. hurm tp sekarang sume tu dah berlalu pergi.. sekarang saye mampu berdoa kepada ALLAH supaye awk kembali dalam hidup saye seperti dulu.. saye xkan pernah lupe awk selamenye.. itu janji saye.. saye akan tunggu awk selamenye,, saye akan jage awk,, awk! walaupun awk kejam mcm mane pun.. saye tetap terime awaksebab saye sayang awk sorang je.. kenape saye je yg asyik kene..? dari dulu sampai sekaranag sume same. but bile awak hadir dalam hidup saye sumenye berubah.. awk lah semangat saye.. awk lah yg paling saye sayang.. dan awklah yg paling saye cinta! iloveyou forever. ican't stop lovng you.. :'(

Wednesday, 27 July 2011

hari menyedihkan bagi aku :'(

hurm aku penat kene mcm ni.. aku rase mcm nak mati sekarang je.. hur,m nak wat mcm mane org yg akku sayang pergi tinggalkan aku.. hurmm aku akui aku x sehensem mane.. aku lemah je.. aku gagal dalam hubungan ni.. hurmm aku sedih sgt.. kamu buat keputusan terburu2.. hurmm kamu text saya dan minx putus.. bila kakak aku bgtahu berita ni.. hurm aku rase mcm nak mati je.. mane xnye terkezut aku !! hurm kamu nak berangkat dgn saya ye..? hurmm ok lah saya terima sume ni.. saya mengalah.. jgn pernah menyesal ye.. hurm.. panjang cerita ni.. lain kali la aku tulis cerita yg sebenarnye,, aku mals la.. sad sekarang.. xad mood.. hurm.. :'(

Monday, 25 July 2011

rindu gile dekat dia... :'(

hurm dah berape hari aku x msg dy.. xcall dy.. hurmm aku sunyi sangat dy xad kat sisi aku.. aku mampu bersabar dan terus bersabar je.. hurm hari tu aku ad call dy.. hurm tp bukan dy yg jawab but kawan dy.. hurmm mcm ni lah perbualan kami..

???: hello nak cari sape?
aku: nak cari ermy la.. dy ad x?
???: dy dekat atas tengah buat kerja..
aku: dy busy ke? hurmm..
???: a'ah..
aku: kalau mcm tu xpelah.. dy selalu tidur pukul berape?
???: xtentu la.. kdg2 kalau dy balik kelas time tu jugak dy tidur..
aku: ooo yeke.. hurm xpelah kalau mcm tu.. hurmm k lah bye.. assalamualaikum..

dgn hati yg sangat sedih aku tunggu jugak dy.. hurmm  tp xpelah.. hubby tetap tunggu baby sampai bile2.. hubby rindu sgt kat baby..  hurmm hope satu hari nanti baby dtg kat hubby... semoge hubby panjang umur la..