Monday, 2 January 2012

perubahan :)

hehe assalamualaikum semua.. sempena tahun 2012 ni kan, izwan nak berubah menjadi seorang yg lebih kuat imannya.. insyaallah izwan akan jage solat 5 waktu tu supaya sentiasa penuh :) hehe izwan ade banyak masalah sekarang.. hurmm biaselahkan.. tuhan nak uji izwan.. tp takpe, izwan belajar erti sabar dalam hidup.. :) izwan terus bersabar dan bersabar.. sabar kan separuh daripada iman.. dapat tambah la pahala izwan ni :) anyway, izwan dah form 4tahun ni.. wow :O aiyo,, hehe kene belajar lebih sikit ni nanti kang form 5 ketinggalan la pulak.. hehe.. form 5 dah spm.. hadoi.. fuiyoo exam besar tu.. tp tak ape.. izwan cuba buat.. :) tu jela entry kali ni.. mintak maaf sebab tak selalu update.. :) tak ade masa sangat.. assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia. :)

No comments:

Post a Comment