Monday, 25 July 2011

rindu gile dekat dia... :'(

hurm dah berape hari aku x msg dy.. xcall dy.. hurmm aku sunyi sangat dy xad kat sisi aku.. aku mampu bersabar dan terus bersabar je.. hurm hari tu aku ad call dy.. hurm tp bukan dy yg jawab but kawan dy.. hurmm mcm ni lah perbualan kami..

???: hello nak cari sape?
aku: nak cari ermy la.. dy ad x?
???: dy dekat atas tengah buat kerja..
aku: dy busy ke? hurmm..
???: a'ah..
aku: kalau mcm tu xpelah.. dy selalu tidur pukul berape?
???: xtentu la.. kdg2 kalau dy balik kelas time tu jugak dy tidur..
aku: ooo yeke.. hurm xpelah kalau mcm tu.. hurmm k lah bye.. assalamualaikum..

dgn hati yg sangat sedih aku tunggu jugak dy.. hurmm  tp xpelah.. hubby tetap tunggu baby sampai bile2.. hubby rindu sgt kat baby..  hurmm hope satu hari nanti baby dtg kat hubby... semoge hubby panjang umur la..

No comments:

Post a Comment